Gustido staat voor heerlijke en betaalbare wijnen die minder of nog niet bekend zijn.

DragSwipe

Geschenken

geschenken_04_2020.jpg

Een feestje of een speciale gelegenheid? Privé of voor het bedrijf? Gustido zorgt voor het perfecte geschenk. We maken een pakket op maat of je kan kiezen uit onze standaardgeschenkverpakkingen.

Cadeaubon

cadeaubon.jpg

U kan ook kiezen voor een waardebon met bedrag naar keuze.

Contacteer ons op 0476 27 77 49 of via dominic@gustido.be

 

 

Degustaties en Events

We laten u op regelmatige tijdstippen doorheen het jaar proeven van een gevarieerd en grondig uitgekozen gamma. Tijdens onze degustaties of op één van onze evenementen (jaarmarkt, kerstmarkt, lokale wijnbeurzen, enz..), geven we u met plezier een deskundige uitleg over de voorgestelde wijnen.

Alle voorgestelde wijnen van de voorbije proeverijen zijn blijvend verkrijgbaar.

De locaties voor onze degustaties zijn altijd zeer gewaardeerd omwille van de ligging, de gezelligheid en het warme kader. We hadden reeds verschillende degustaties in Pladutse3 en Enjoy Today in Melden, de Oude Pastorij in Etikhove alsook in de Passage en Villa Portois in Ronse.

Wenst U een privé degustatie (vanaf 10 personen) te boeken of meer informatie omtrent ons aanbod, laat zeker iets weten op dominic@gustido.be

DragSwipe

Over ons

Gustido is begonnen met een passie voor wijnen door mijn schoonvader Ignace Dhoop en mezelf. We kregen van vrienden en kennissen de vraag een wijnproeverij te organiseren om onze kennis te delen. Al gauw hadden we een 50 tal inschrijvingen en onze eerste proeverij was meteen een succes. Daar onze keuzes in de wijnen gewaardeerd werden, kregen wij de vraag de wijnen te verkopen. Zo werd Gustido in 2009 opgericht.

Onze filosofie is lekkere wijnen vinden met persoonlijkheid, gemaakt door wijnbouwers met een ziel, met karakter en met passie voor hun product. We kijken naar de uitstraling van de fles en etiket, maar de belangrijkste voorwaarde blijft uiteraard wel dat de wijn goed gemaakt en heerlijk is. Wij gaan uitsluitend voor kwalitatieve wijnen tegen betaalbare prijzen.

We gaan op zoek naar de authentieke wijnen van elke regio en we houden van de typische druiven van de streek. Onze wijnen zijn écht, met de hand gemaakt en met het grootste respect voor de natuur. We verdelen hoofdzakelijk Franse, Spaanse & Italiaanse wijnen maar andere ontdekkingen zoals Chileense, Argentijnse, Portugese, Zuid-Afrikaanse of Duitse wijnen komen zeker ook aan bod en wij willen deze uiteraard met jullie delen!

Naast wijnen bieden we ook Olijven, Spaanse of Italiaanse hesp, Fuet salami’s, Chorizo, Porto, Gin, Sangria, Vermouth en Limoncello aan. Als het maar lekker, vernieuwend én betaalbaar is! Zowel particulieren, bedrijven als horeca kunnen bij ons terecht. We leveren aan huis of bij u op de zaak maar u kan ook bij ons in Ellezelles terecht op afspraak.

Contacteer ons

Hebt u een vraag of wenst u een wijn na te bestellen? Vul dan gerust onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kan ons ook telefonisch of via mail contacteren:

Dominic: 0476 27 77 49 of dominic@gustido.be
Elisabeth: 0472 10 25 39